За контакти

Тел.: 0888 926 140 – валиден през цялата година

E-mail за връзка с нас:

bellevue.appartments@windowslive.com
За да отправите запитване – използвайте нашия и-мейл.
Информацията, която ни е необходима, е:

  • какъв е броят на гостите, които искат да посетят нашия комплекс;
  • кои са избраните от вас дати за нощувки;
  • какъв тип апартамент искате да резервирате;
  • ваш телефон /мобилен/, чрез който можем да се свържем с вас.

Номера на мобилни телефони:

  • 0888 926 140  (целогодишно)

При необходимост от допълнителни обяснения как да стигнете до Керамоти, ще ви изпратим информация за маршрута по и-мейл.

ВАЖНО! Резервацията се счита за направена само при писмена комуникация чрез и-мейл и последващо превеждане на капаро по нашата банкова сметка.

Разговори по телефона, свързани с разяснения, и непотвърдени по и-мейл уговорки НЕ СЕ СЧИТАТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ!
Какво още да имате предвид: При желание да ни посетят няколко семейства от приятели - резервациите задължително се правят ИНДИВИДУАЛНО. За всяко от семействата задатъка от сумата /капаро/ се заплаща също ИНДИВИДУАЛНО и направената резервация е на името на човека, с когото сме осъществили писмената кореспонденция.

Изрично заявяваме, че няма как да носим отговорност за приемане и настаняване на хора, които са пристигнали направо в Керамоти, БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО  ЗАПЛАТЕНО КАПАРО КЪМ РЕЗЕРВАЦИЯ.

ВАЖНО: Настаняване в нашите апартаменти се осъществява след 14 ч. в деня, от който сте заявили престоя си, а освобождаването на апартаментите става не по-късно от 12ч. в датата ви на заминаване.

ДОПЛАЩАНЕТО, след като вече сте заплатили предварително капаро, се извършва на място в хотела В БРОЙ КЪМ МОМЕНТА НА НАСТАНЯВАНЕ!!  Запазваме нашето право да  поискаме 100% предплащане и депозитна сума за възможни направени щети от посетители, които са ни показали, че има основание за това, според поведението и действията им при предходно посещение!

При резервация изискваме най-малко 30% от уточнената сума. Договорка за дължимата сума се осъществява чрез кореспонденция в писмен вид.

При направени резервации в последния момент /до 7 дена преди да се извърши настаняване/ изискваното капаро е най-малко 50% от общата сума.

Молим ви при банков превод  НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ сума, която не отговаря на точно договореното, защото така се затруднява установяването кой е вашия превод.

Имайте предвид, че ако не преведете до 72 часа след писмената ни кореспонденция уговорената за капаро сума, считаме, че ангажиментът да запазим апартамент с резервация на ваше име отпада и сме свободни да го продадем на друг клиент. Всички такси и разходи за осъществяване на превода /ако сa налични такива/ са изцяло за сметка на наредителя.

 
keramoti-app